eSKa Recruitment is een hoogwaardig, selectief werving- en selectie bureau met een persoonlijke benadering. De combinatie van enthousiasme en passie voor het vak heeft Stephanie Klink ertoe bewogen een eigen recruitmentorganisatie te beginnen.

De bedrijfsnaam
De naam eSKa omvat de in hoofdletters geschreven initialen van de oprichtster Stephanie Klink. Daarnaast omschrijft iedere letter afzonderlijk onze werkwijze, te weten: energiek, selectief, klasse en accuraat.

stephanieKenmerken eSKa:

  • Jong en enthousiast
  • Proactief en kwalitatief
  • Actief en ondernemend
  • Transparant en oprecht

''Ik heb altijd al mijn eigen recruitment bureau willen hebben. In mijn functie kom ik in contact met diverse mensen met ieder hun eigen kwaliteiten en capaciteiten, dat maakt de gesprekken afwisselend en interessant.''

''Wanneer een kandidaat na een intakegesprek bij ons met een glimlach het pand verlaat, zelfs wanneer je de persoon (nog) niet aan een baan hebt kunnen helpen, dan vind ik dat bijzonder waardevol!’’ Dat is mijn motivatie, daar doe ik het voor. Iets betekenen voor een ander, is dan ook mijn motto!''

Vandaar ook onze persoonlijke manier van werken, zowel richting kandidaat als opdrachtgever. Het is een manier waarbij wij verder gaan dan de gebruikelijke strikt essentiële contactmomenten. Zodoende kennen wij beide partijen beter dan concullega’s. Dit zorgt ervoor dat wij beter in staat zijn om een meer passende match te leveren.