Opdrachtgevers
Met veel enthousiasme, inzet en betrokkenheid werven en selecteren wij alleen de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. eSka Recruitment realiseert dit door een strenge selectieprocedure te hanteren waarin alle kandidaten uitvoerig worden gescreend. 

U mag er bij ons dan ook altijd van uitgaan dat u alleen kandidaten voorgesteld krijgt die voldoen aan uw wensen aangaande de bij u openstaande vacature (s).

Wij zijn van mening dat de beste match ontstaat door nadrukkelijk te selecteren op persoonlijkheid. Zodoende dragen wij de meest geschikte kandidaat aan, passend bij onze opdrachtgever. Wij richten ons nadrukkelijk dus niet alleen puur op het Curriculum Vitae maar meer op de persoon daarachter. Wij onderhouden intensief contact met onze opdrachtgevers en streven ernaar op die manier altijd op de hoogte te zijn van hetgeen er bij hen speelt.

*** eSKa Recruitment gaat alleen voor de allerbeste match ***

Tarieven
Wij zijn transparant en duidelijk over de tariefstelling. U weet van tevoren dus altijd waar u aan toe bent. Voor nieuwe klanten hanteren wij een
scherp kennismakingstarief. Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Kandidaten
Bent u als werkzoekende ge├»nteresseerd in een vacature die u heeft gezien bij eSKa Recruitment? Neem dan contact met ons op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op +31 (0) 6-14064880. Wij zien uw reactie met Curriculum Vitae graag tegemoet.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn doorlopend op zoek naar goede kandidaten voor onze opdrachtgevers!